joi, 24 martie 2016

CURS IGIENA CLUJ

Descrierea cursului:
I) NORME IGIENICO-SANITARE ELEMENTARE
1.Notiuni generale de igiena a locului de munca
2.Igiena individuala a lucratorilor
3.Igiena locului de munca in unitatile alimentare
4.Igiena circuitului produselor alimentare
II) TOXIINFECTIILE ALIMENTARE
III) NOTIUNI GENERALE DE MICROBIOLOGIE A PRODUSELOR ALIMENTARE
1. Aprecierea calitatii produselor alimentare
2. Structura produselor alimentare.
MODULUL 1. CURS IGIENA CLUJ PENTRU SERVICII DE PRODUCŢIE, DEPOZITARE, TRANSPORT SI COMERCIALIZARE A ALIMENTELOR; INCLUSIV ALIMENTAŢIE PUBLICA SI A COLECTIVITĂŢILOR
MODULUL 2: CURS IGIENA CLUJ PENTRU SERVICII DE CURĂŢENIE IN UNITĂŢI DE ASISTENTA MEDICALA, COLECTIVITĂŢI DE COPII SI TINERI, UNITĂŢI DE CAZARE HOTELURI, MOTELURI, CABANE, ETC.
MODULUL 3: CURS IGIENA CLUJ PENTRU PRODUCŢIA Şl DISTRIBUŢIA APEI POTABILE, INCLUSIV A APEI POTABILE SI ÎMBUTELIATE
MODULUL 4. CURS IGIENA CLUJ PENTRU SERVICII DE ÎNGRIJIRE CORPORALA
Inscrierea:continua
Cursul incepe: la formarea grupei
Durata cursului:5 zile,   20 ore
Localitatea:Cluj-Napoca
Detalii loc de desfasurare:str. PARAULUI 2/2
Nr. de participanti: 10
Organizatorul cursului
CENTRUL DE CALIFICARE FPIP CLUJ
Adresa:Paraului 2/2, Cluj-Napoca, judetul Cluj

Pentru mai multe detalii: click aici    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu