Descrierea cursului:
I) NORME
IGIENICO-SANITARE ELEMENTARE
1.Notiuni generale de igiena a locului de munca
2.Igiena individuala a lucratorilor
3.Igiena locului de munca in unitatile alimentare
4.Igiena circuitului produselor alimentare
II) TOXIINFECTIILE ALIMENTARE
III) NOTIUNI GENERALE DE MICROBIOLOGIE A PRODUSELOR ALIMENTARE
1. Aprecierea calitatii produselor alimentare
2. Structura produselor alimentare.
1.Notiuni generale de igiena a locului de munca
2.Igiena individuala a lucratorilor
3.Igiena locului de munca in unitatile alimentare
4.Igiena circuitului produselor alimentare
II) TOXIINFECTIILE ALIMENTARE
III) NOTIUNI GENERALE DE MICROBIOLOGIE A PRODUSELOR ALIMENTARE
1. Aprecierea calitatii produselor alimentare
2. Structura produselor alimentare.
MODULUL 1. CURS IGIENA CLUJ PENTRU SERVICII DE
PRODUCŢIE, DEPOZITARE, TRANSPORT SI COMERCIALIZARE A ALIMENTELOR; INCLUSIV
ALIMENTAŢIE PUBLICA SI A COLECTIVITĂŢILOR
MODULUL 2: CURS IGIENA CLUJ PENTRU SERVICII DE CURĂŢENIE IN UNITĂŢI DE ASISTENTA MEDICALA, COLECTIVITĂŢI DE COPII SI TINERI, UNITĂŢI DE CAZARE HOTELURI, MOTELURI, CABANE, ETC.
MODULUL 3: CURS IGIENA CLUJ PENTRU PRODUCŢIA Şl DISTRIBUŢIA APEI POTABILE, INCLUSIV A APEI POTABILE SI ÎMBUTELIATE
MODULUL 4. CURS IGIENA CLUJ PENTRU SERVICII DE ÎNGRIJIRE CORPORALA
Inscrierea:continua
MODULUL 2: CURS IGIENA CLUJ PENTRU SERVICII DE CURĂŢENIE IN UNITĂŢI DE ASISTENTA MEDICALA, COLECTIVITĂŢI DE COPII SI TINERI, UNITĂŢI DE CAZARE HOTELURI, MOTELURI, CABANE, ETC.
MODULUL 3: CURS IGIENA CLUJ PENTRU PRODUCŢIA Şl DISTRIBUŢIA APEI POTABILE, INCLUSIV A APEI POTABILE SI ÎMBUTELIATE
MODULUL 4. CURS IGIENA CLUJ PENTRU SERVICII DE ÎNGRIJIRE CORPORALA
Inscrierea:continua
Cursul
incepe: la formarea grupei
Durata
cursului:5 zile, 20 ore
Localitatea:Cluj-Napoca
Detalii loc
de desfasurare:str. PARAULUI 2/2
Nr. de
participanti: 10
Organizatorul cursului
CENTRUL DE
CALIFICARE FPIP CLUJ
Adresa:Paraului
2/2, Cluj-Napoca ,
judetul Cluj
Pentru mai
multe detalii: click aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu